HOTEL HYATT REGENCY SHARM EL SHEIKH 5*

Галерея фотографій цього помешкання

Цей розкішний, 5-зірковий готель із плавальними басейнами, у формі лагуни, розташований посеред ландшафтних садів, у місті Шарм-ель-Шейх. До послуг гостей три власні пляжі, спа-центр, магазини, 5 ресторанів та безкоштовний Wi-Fi на всій території.

Усі номери готелю Hyatt Regency Sharm El Sheikh налічують мебльований балкон із видом на море. У числі зручностей — глибока ванна, душова кабіна та розкішні туалетно-косметичні засоби з мінералами Мертвого моря.

У спа-центрі пропонуються масажні процедури. На території фітнес-центру Club Olympus є корти для гри у сквош і теніс. Для наймолодших гостей облаштовано дитячий клуб Oasis та басейни. За запитом організовують заняття снорклінгом.

У 5 ресторанах готелю подають страви місцевої та міжнародної кухонь. Столики сервірують у приміщенні та на відкритому повітрі, біля басейну, звідки відкривається вид на Червоне море.

Загальна площа території становить 350 000 кв.м.

Рік будівництва: 2000

Рік реновації: 2018

Кількість номерів: 432
У номерах:
-ванна кімната з душовою кабіною або ванною
— халати і капці (безкоштовно)
— кондиціонер
— супутникове телебачення
— міні-бар
— набір для приготування чаю та кави (безкоштовно)
— wi-fi (безкоштовно)
— сейф
— праска і прасувальна дошка (безкоштовно, за запитом)
— балкон або тераса
Прибирання номера: щодня.
Зміна постільної білизни: за запитом.
Покриття для підлоги: плитка.
Додатковий сервіс номерів (за додаткову плату).

Розташування: від готелю до міжнародного аеропорту Шарм-ель-Шейх та затоки Наама-Бей можна доїхати на автомобілі за 10 хвилин.

Пляж: власний піщано-кораловий пляж, поруч кораловий риф, понтон. Є піщаний вхід в море. Парасольки, шезлонги, матраци, пляжні рушники — безкоштовно.

У готелі:

— лінива річка (з підігрівом в зимовий період)
— 2 басейни (з підігрівом в зимовий період)
— басейн (з підігрівом в зимовий період, одна водна гірка для дітей і дорослих)
— дитячий басейн (з підігрівом в зимовий період)
— в готелі не дозволяється розміщення з тваринами
— wi-fi в лобі та в громадських місцях (безкоштовно)
— автобус до Наама Бей (2 рази на день-безкоштовно)
— послуги лікаря (платно)
— пральня (платно)
— 4 конференц-зали (платно)

Спорт і розваги:

— тренажерний зал (безкоштовно)
— пляжний волейбол (безкоштовно)
— аеробіка
— більярд (платно)
— анімація
— тенісний корт, обладнання та освітлення (платно)
— сквош (платно)
— настільний теніс (платно)
— оздоровчий центр (сауна і джакузі-безкоштовно)
— салон краси (платно)

Для дітей:

— дитячий басейн (з підігрівом в зимовий період)
— дитяча водна гірка
— дитячий клуб для дітей від 4 до 12 років
— дитячий майданчик
— няня (платно)
— дитяче ліжечко (за запитом, безкоштовно)
— дитячі стільці в ресторані

Харчування:

BB (тільки сніданок).
Включає в себе: сніданок (шведський стіл), напої за додаткову плату.

HB (напівпансіон).
Включає в себе: сніданок, вечерю (шведський стіл), напої за додаткову плату.

PREMIUM AI-оновлена ​​концепція з 11 січня 2019 року.
— головний ресторан Cafe Fresco: сніданок, обід і вечеря (06:30 — 10:30, 13:00 — 15:00, 18:00 — 22:00)
— ресторани Cascade і Beach House: випічка і закуски з 11:00 — 12:00 і з 16:00 — 17:30
— ресторани аля карт за попередньою резервацією (за додаткову плату)
— морозиво в ресторані Cascade і Beach House з 10:00 — 18:00

Напої:
Напої подаються цілодобово.
— бар на пляжі в ресторані Beach House з 10:00 — 18:00
— бар Cascade біля басейну з 10:00 — 18:00
— напої під час сніданку, обіду і вечері в ресторанах
— бар Stars Music тільки для дорослих, відкрито з 18:00 — 02:00
— souk lounge, напої подаються з 18:30 — 01:00
Напої, що включені в концепцію, подаються в склянках:місцеве пиво, вино, міцні місцеві напої, алкогольні коктейлі; кава, чай, мінеральна вода, пакетовані соки, безалкогольні коктейлі.
Напої, що не включені в концепцію: імпортні алкогольні напої, ігристе вино, газована мінеральна вода, свіжовичавлені соки, кава (Espresso, Cafe Late і Cappuccino)

Типи номерів:

Club Room (38 кв. м)
Номер з декором у середземноморському стилі, власним балконом з мальовничим видом на море, двоспальним ліжком розміру «king-size» або двома окремими ліжками, безкоштовним Wi-Fi, а також оздобленою мармуром ванною кімнатою з глибокою ванною, душовою кабіною і розкішними туалетно-косметичними засобами. Гості можуть відвідувати клуб House із власним басейном, усамітненим пляжем, садами та гідромасажним басейном. Максимальне розміщення: 2 / 2+1.


Sea View Room (38 кв. м)
Елегантний номер у середземноморському стилі з окремим мебльованим балконом, з прямим видом на Червоне море. До послуг гостей двоспальне ліжко розміру «king-size» або два окремих ліжка з постільною білизною, з найм’якішої єгипетської бавовни, робочою зоною з безкоштовним Wi-Fi та просторою мармуровою ванною кімнатою з ванною, душовою кабіною і розкішними туалетно-косметичними засобами, на основі мінералів Мертвого моря. Максимальне розміщення: 2 / 2+1.


Regency Suite (80 кв. м)
З двох мебльованих балконів цього номеру відкривається приголомшливий вид на Червоне море. Люкс оформлений у середземноморському стилі та забезпечений великою зоною вітальні, 2 ванними кімнатами, спальнею з двоспальним ліжком розміру «king-size» або двома окремими ліжками та робочим столом з високошвидкісним доступом до Інтернету. Гості можуть відвідувати клуб House з окремим плавальним басейном, усамітненим пляжем, садами та гідромасажним басейном. Максимальне розміщення: 2 / 2+1.


Regency Club Parlor Suite (85 кв. м)
Розкішний номер, з якого відкривається приголомшливий вид на Червоне море з трьох мебльованих балконів. Люкс у середземноморському стилі з просторою вітальнею, столовою зоною, розкішною мармуровою ванною кімнатою. Спальня з ліжком розміру «king-size» та робочою зоною з високошвидкісним Інтернетом. До послуг гостей також доступ в клуб House з відокремленим пляжем, садом, власним басейном і джакузі. Максимальне розміщення: 2 / 2+1.


Regency Executive Suite (124 кв. м)
Люкс із приголомшливим видом на Червоне море з тераси площею 26 кв. м. Номер оформлений в середземноморському стилі, з великою вітальнею, двома ванними кімнатами, однією спальнею з ліжком розміру «king-size» та робочою зоною з високошвидкісним доступом в Інтернет. До послуг гостей також доступ в клуб House з відокремленим пляжем, садом, власним басейном і джакузі. Максимальне розміщення: 2 / 2+1.


Diplomatic Suite (164 кв. м)
Оформлений у середземноморському стилі люкс із терасою площею 26 кв. м, з якої відкривається вражаючий вид на Червоне море. До послуг гостей велика зона вітальні, 3 ванні кімнати, міні-кухня, 2 спальні й робоча зона з високошвидкісним доступом до Інтернету. У вартість проживання входить можливість відвідувати клуб House з окремим плавальним і гідромасажним басейнами, відокремленим пляжем і садом. Максимальне розміщення: 2 / 2+1.


Royal Villa (307 кв. м)
Вражаюча вілла з власним басейном та неймовірною терасою(114 кв. м) включає в себе відкриту обідню зону на терасі, гостьову вітальню, їдальню, письмовий стіл і гостьовий туалет, повністю обладнану кухню і гостьову кімнату з двома односпальними ліжками, ванну кімнату з душем і ванною. На верхньому поверсі розміщена спальня площею 54 кв. м з ліжком розміру «king-size», вітальня з письмовим столом, головна ванна кімната з джакузі, два туалетних столика і гардеробна, а також гостьова спальня площею 47 кв. м, ванна кімната і туалет. Гості можуть користуватися всіма привілеями клубу Regency, включаючи використання приватного пляжу, басейну, джакузі і лаунжа. Окрім особистого шеф-кухаря для сервірування сніданку на віллі і відданого дворецького, гостям пропонується безкоштовний трансфер на лімузині з / до аеропорту.