Франкфурт-на-Майні

Франкфурт-на-Майні — одне з найбільших міст Німеччини, розташоване на південному заході країни ближче до центральної частини. Клімат у Франкфурті вважається одним з найтепліших в Німеччині. Франкфурт-на-Майні разюче виділяється своїм виглядом серед більшості німецьких міст. Це ультрасучасне місто з відмінною інфраструктурою і хмарочосами. Його історичний вигляд був практично знищений в ході бомбардувань під час Другої світової війни. Цікаво, що Франкфурт є одним з найдорожчих для життя міст Німеччини. Економіку міста визначають фінансові установи, ярмарки та транспорт. Також Франкфурт-на-Майні є великим освітнім і комерційним центром.
Відпочинок у Франкфурті-на-Майні буде неймовірно цікавим і багатогранним.  Краса середньовічних будівель і велич сучасних хмарочосів зачаровують кожного, хто приїхав в це дивовижне німецьке місто.

Аеропорт Франкфурта знаходиться в 13 кілометрах від центру Франкфурта.  Дістатися до міста можна на громадському транспорті, таксі або трансфері.

Електричка

Даний вид транспорту є найкомфортнішим, щоб доїхати в центр.  Вам необхідні поїзди ліній S8 і S9, які знаходяться в першому терміналі поруч з виходом В. Час у дорозі становить 15 хвилин. Поїзд S9 курсує з 05:00 до 01:00 кожні 15 хвилин. Вартість проїзду – 5 євро. Квиток можна придбати в автоматах на території аеропорту або в залізничній касі (працює з 07:00 до 22:00) .5 Не забудьте закомпостувати квиток, щоб уникнути штрафу в 50 EUR.

Автобус

Щоб дістатися до міста вам необхідно сісти на автобуси під номерами 61, 77, 62, 58, що курсують вдень і N7 та N81, що курсують вночі. Зупинки знаходяться на першому поверсі терміналу 1 (зупинка №16) та на другому поверсі терміналу 2 (станція Sudbahnhof). Час в дорозі становить близько 30 хвилин, автобуси ходять кожні 20 хвилин. Вартість проїзду: 4,35 євро. Купити квиток можна у водія.

Таксі

Один з найкомфортніших видів транспорту.  Стоянка знаходиться біля першого терміналу. Вартість поїздки — від 30 євро за машину.

Трансфер

Якщо для вас комфорт пересування у пріоритеті – замовте трансфер прямо до дверей готелю. Замовити та оплатити послугу можна заздалегідь в нашій компанії.

         Визначні місця та пам’ятки, які неодмінно слід відвідати:

• Площа Ремерберг — площа є історичним центром і прекрасним автентичним місцем, де ще в 9 столітті організовувалися коронації монархів і страти злочинців, фестивалі, турніри і ярмарки.

• Штеделівський художній інститут – музей, у якому розташовується найзначніша і цінна колекція графіки, скульптур і полотен в країні.

• Будинок Гете – в цьому будинку з 1749 року по 1765 рік проживав Йоханн Гете — один з найбільших поетів свого часу. У період Другої світової будинок практично повністю знищили.  Однак згодом, з огляду на історичну цінність, реконструювали.

• Сад Пальм — ботанічної сад 1871 року, площею понад 20 гектарів.  Це одна з наймасштабніших паркових зон країни.  Практично половина території відведена під всілякі пальми, що і дало назву саду.

• Зенкенберзький музей – тут представлена чудова колекція з експонатами, що розповідають про еволюцію і історії Землі, залишилася незмінною.  Ви зможете подивитися на тисячі унікальних і не мають аналогів в світі зразків.  Серед них «справжні» динозаври в повний зріст, скелети перших людей, гігантська анаконда, що проковтує кабана.

• Головна башта, Майнтауер — вежа, що складається з двох високоповерхівок, має оригінальний фасад зі скла.  На верхньому рівні працюють ресторан і загальнодоступний оглядовий майданчик.

• Старий оперний театр – будівля Старої опери, збудована ще в 1880 році.

• Собор Святого Варфоломія — архітектурний шедевр, що досягає висоти 95 метрів.

• Гауптвахта або Хауптвахе — ще одна найбільш відома центральна площа міста.  Основний архітектурний шедевр Хауптвахе — будинок в стилі бароко, перш за все є штаб-квартирою для полісменів.

• Вежа Ешенхайм – 50-метрова вежа 15 століття.

• Залізний міст — конструкція з заліза, що тягнеться через річку Майн, збудована в середині 19 століття.

• Парк Бетман – природний парк, основною «родзинкою» якого вважається неповторно прекрасний китайський сад. • Франкфуртський зоопарк.